Gem Rocks

Gem Rocks er en svært utradisjonell spilleautomat. Det er det finske spillfirmaet Yggdrasil som står bak dette spillet, og her har de gjort en svært god jobb. Denne automaten har seks hjul, men hele 4096 gevinstlinjer – dette gjør muligheten for gevinster enormt stor og det hele veldig spennende. Her ligger det til rette for at du skal ha mye moro. Temaet er som du nok skjønte fra navnet, edelstener. Dette gjør at spilleautomaten er estetisk vakker og har mange fine steiner. Lydene steinene lager er også behagelig å høre på. Dette er et godt stykke arbeid, som det er lett å nyte.

Gem Rocks er en spilleautomat som du garantert kommer til å ha det mye gøy med og edelsten-temaet er lett å like. Ikke bare er den annerledes, men det er enkelt å endre innstillinger og grensesnittet er lett å forstå. Du er til og med så heldig at du kan spille dette spillet hjemme på din datamaskin, samt på nettbrettet ditt eller på farten på din praktiske smarttelefon. Yggdrasil har gjort spilleautomaten svært tilgjengelig for deg, så du kan få det absolutt beste. Dette er nesten mer enn vi kan ønske oss, for her er det absolutt mange gevinster som kan vinnes!

Gevinstlinjer og innskudd

Gem Rocks er en videoautomat med seks hjul og hele 4096 gevinstlinjer. Å foreta innskudd er svært enkelt og du kan satse alt mellom 0,002 til 1 mynt. Dette er mynter som du bestemmer verdien av selv. Du kan vinne en jackpot på opptil 200 mynter, så det er spennende å se hvor mye det kan bli. Gem Rocks har en fin statuslinje og er lett å finne ut av når det kommer til autospinn, hvordan spinne og hvordan eventuelt endre innstillinger. Dette er noe som er viktig at det er lett å sette seg inn i.

Tema og design

Gem Rocks har et noe uvanlig tema, nemlig edelstener. Her kan du se de firkantede symbolene i en verden laget av steiner og edelstener. Flott grafikk og interessante funksjoner går hånd i hånd med temaet. Du kan se steiner i forskjellige størrelser, noe som endrer måten du vinner på, derav 4096 måter å vinne på. Temaet er gjennomført, med god grafikk og passende lyder. Du kan finne mange fine og spennende edelstener å feste øynene på. Disse varier og lager forskjellige gevinster for deg som spiller. Designet er av ypperste klasse og Yggdrasil har virkelig jobbet hardt med dette!

Bonusfunksjoner

Gem Rocks har få bonusfunksjoner, fordi Yggdrasil har bestemt seg på å fokusere på gevinstlinjer. Det er imponerende at du kan få hele 4096 gevinstlinjer inn i en spilleautomat. På denne automaten kan du selvsagt også aktivere autospinn, noe som gjør det lett for deg å bare slappe av og kose deg. Gem Rocks har mye å by på, og funksjonen monster rock gjør spillet ekstra spennende. Vi anbefaler at du glemmer alle de andre bonusfunksjonene du er vant med, og fokuserer på det faktum at du har hele 4096 måter å vinne på. Det kan gi deg en ypperlig gevinst.

Fordeler

Vi elsker Gem Rocks fordi den er så utradisjonell. Ikke bare har automaten 4096 gevinstlinjer, men det er så gøy å spille, fordi den ikke har tradisjonelle hjul. Steinene faller på en måte ned på hverandre, med god lyd og spennende atmosfære. Vi føler at vi starter på nytt hver gang vi trykker på spinn-knappen. Dette er en god og etterlengtet følelse. Det føles som vi prøver en ny spilleautomat på nytt og på nytt. Det er gøy å følge med og det er ikke alltid du skjønner at du vinner, noe som gjør spillet ekstra interessant.

Ulemper

Det vi tror flest mennesker ikke kommer til å like med denne spilleautomaten, er det faktum at den ikke egentlig har noen hjul. Steinene faller på en måte oppå hverandre, og ruller ikke som på en vanlig spilleautomat. Dette er noe vi elsker, men vi kan se at det kan være et problem for mange andre. Det kunne jo også ha vært en stor fordel om Gem Rocks hadde noen flere bonusfunksjoner tilgjengelig for spillerne sine. Lydene er litt ensidige, men disse kan jo eventuelt skrues av om du ikke liker de. Ellers er Gem Rocks en topp spilleautomat.

Oppsummering

Gem Rocks er en uvanlig, spennende og utfordrende spilleautomat fra det finske firmaet Yggdrasil. De vet godt at de utfordrer de tradisjonelle spilleautomatene når de designet denne spilleautomaten, men vi tror det utelukkende har gitt dem positive ting tilbake. Dette er et spill som ikke helt føles som en spilleautomat, men du kommer til å elske det likevel. Siden steinene faller på hverandre får du ikke se alle edelstenene med en gang, og det blir ekstra spennende med hele 4096 måter å vinne på. Du burde spille Gem Rocks om du mener du er klar for vakre edelstener – det tror vi du er!