Guns N’ Roses

Velkommen til jungelen! På denne spilleautomaten møter du Guns N’ Roses og kan kose deg med en konsertopplevelse og en spilleautomat samtidig. Dette er sjelden vare, og du bør absolutt prøve den. Det er spillutvikleren NetEnt som står bak dette mesterverket av en spilleautomat. Her kan du utforske den deilige 80-talls verdenen med alt du har. Stå på scenen sammen med bandet, og vinn gevinster du ikke en gang kunne forestille deg. Denne spilleautomaten ble lansert i anledning Guns N’ Roses 30 års-jubileum, og vi må innrømme at det er en glede å være med på å feire!

Guns N’ Roses er en spilleautomat som har et nokså tradisjonelt oppsett med fem hjul. Som du sikkert vet allerede, er denne spilleautomaten pakket med både overraskelser, deilig musikk og spennende frontfigurer. Symbolene kommer du fort til å kjenne igjen, og vi er sikre på at det ikke vil ta lang tid før du elsker dem. Symbolene med høyest verdi er bandmedlemmene Axl Rose, Slash og Duff McKagan. Det finnes også to dekorerte plekter. Kortsymbolene 10, J, Q, K og A har roseutsmykking og har også lavere verdi. Guns N’ Roses er her for å spille for deg, men også med deg!

Gevinstlinjer og innskudd

Som tidligere nevnt har Guns N’ Roses spilleautomaten fem hjul. Disse hjulene er fordelt på tre rader, og du kan spille på 20 gevinstlinjer. Du setter ditt innsatsbeløp før du spinner hjulene. Du må spille med én mynt per gevinstlinje, men du velger verdien på hver av myntene selv. Myntverdien kan justeres fra 0,01–2. Denne videoautomaten har en jackpot på 750 mynter, noe som kan gi deg gode gevinster underveis. I tillegg har Guns N’ Roses bonusspill, wild-symboler, scatter-symboler, multiplikatorer og gratisspinn. Automaten har også en RTP på 96,98 %, noe som er svært bra sammenlignet med tilsvarende spill.

Tema og design

Spilleautomaten har et annerledes, men spennende design. Hvilket annet band enn Guns N’ Roses fortjener sin egen spilleautomat? Vi tror absolutt alle ville elsket å stå på scenen sammen med stjernene fra dette legendariske bandet. Det faktum at Slash, Axl Rose og Duff McKagan faktisk er symboler i spillet, gjør at spillet fremstår som både gjennomført og troverdig. Dette er virkelig den ultimate automaten for deg som liker rockemusikk. NetEnt mestrer å formidle Guns N’ Roses’ budskap gjennom design og grafikk, for dette spillet gir deg følelsen av å være tilskuer på en av bandets legendariske konserter.

Bonusfunksjoner

Det er på bonushjulet at alle gode ting skjer. Bonushjulet utløses ved å lande tre av bonussymbolene (platesymbolet) på hjulene nummer én, tre og fem. Dette leder til at du kan spinne bonushjulet og få spennende funksjoner. Disse inkluderer «Encore»-funksjonen som gir deg ti gratisspinn. Under gratisspinnene dukker det opp stablede symboler. Du kan også være så heldig og få mynthjulet som gir deg antall mynter som vises på hjulet. Det er i tillegg mulig å utløse bonusfunksjonen «Crowd-pleaser» som utspilles over tre nivåer. Dette spillet lar deg velge i et såkalt «pick game» tre ganger per nivå, og byr på mye spenning.

Fordeler

Guns N’ Roses er en automat som du kommer til å nyte godt av, spesielt om du er en Guns N’ Roses-fan. Her er det mange referanser å hente, gode låter å høre og gevinster som kan vinnes. Dette er den ultimate automaten for deg som liker rockemusikk, og den fortjener å bli spilt på. Endelig får du sjansen til å stå på scenen sammen med Axl Rose, og det fra ditt eget hjem i tillegg! Designet er feilfritt og føles gjennomført. Dette spillet er virkelig laget for fans av denne deilige musikken fra 80-tallet. Det er også positivt at spillet har relativt høy RTP.

Ulemper

Den åpenbare ulempen er det faktum at ikke alle liker Guns N’ Roses. Vi har imidlertid et motto – «prøv noe nytt hver dag». Dette synes vi flere burde tenke litt mer på. Kom deg litt ut av komfortsonen og prøv noe litt annerledes. Da er nok Guns N’ Roses den perfekte spilleautomaten å prøve seg på, selv om du ikke liker rockemusikk til vanlig. For enkelte spillere vil det nok også være en ulempe at spilleautomaten har så mange ulike bonusfunksjoner. Det kan derfor være litt forvirrende å sette i gang med spillet. Vi anbefaler deg derfor å teste spillet i gratisversjon først.

Oppsummering

Guns N’ Roses er en rocka spilleautomat levert av NetEnt, basert på bandet med samme navn. Ikke bare kan du høre den fine musikken, men du er så heldig at medlemmene i bandet er en del av spilleautomaten. Er du heldig nok til å spinne frem Axl Rose, Slash og Duff McKagan på hjulene? Her er det nemlig mange gevinster å hente. Dette er en spilleautomat du ikke kommer til å glemme med det første, for her lurer det spennende bonusfunksjoner rundt hvert hjørne. Innsatsmulighetene er mange, og vi tror derfor at spillet burde passe de fleste. Prøv en rocka spillopplevelse du også!