Moro med Raging Rhino

Alltid ønsket å dra på safari? Dette artige spillet er spilleautomatenes utgave av safari med nesehornet Raging Rhino som hovedperson. Spillet er fengende og vinnersjansene store med hele 4096 muligheter for å vinne på hvert trykk! Dette flotte spillet ble laget av WMS Gaming i 2015, og har gode tilbakemeldinger fra både spillere og anmeldere. Spillet har sa mange som 50 gratisspinn og du får stadig tildelt flere i løpet av spillet. Spillet har også en meget høy RTP (Return to Player) med hele 95.51 % – noe som betyr at vinnersjansene er så store at du nesten er garantert en premie.

Denne spilleautomaten er underholdene og fengende først og fremst fordi sjansen for premie er så stor, og vi vil alle vinne. Med en RTP på over 95 % føler du seg trygg på å ha det moro for pengene, fordi du er trygg på at pengene vil strømme tilbake til deg. Spillet er fargerikt med bilder av både dyr og natur fra den afrikanske steppen. Grafikken er meget god og fargene er sterke og klare. Med 4096 muligheter for å vinne på hvert spinn, er dette spillet utrolig spennende og artig. I tillegg vinner du også ofte nye gratisspinn som øker vinnersjansene betraktelig.

Gevinstlinjer og innskudd

På denne spilleautomaten er det seks hjul vertikalt med fire muligheter på hver gevinstlinje. Gevinstlinjene består av både tall og figurer og du kan få vinnermatch på tallene og figurene på gevinstlinjene på flere måter enn bare vertikalt, horisontalt eller diagonalt. Rutene er fargerike og artige og gir et meget positivt inntrykk. Du kan satse litt penger om du vil teste ut spillet først, men du kan også satse større om du er av den gamblende typen som liker å spille stort. Topp premie er hele 250 000 dollar! I tillegg er det mange andre større og mindre premier, og mange muligheter for gratisspinn.

Tema og design

Temaet for denne spilleautomaten er det vakre afrikanske landskapet og dyrelivet med fantastisk gode bilder av hovedpersonen; nesehornet, men også livlige bilder av gorillaen, tigeren, krokodillen, og gribben. I tillegg er det bilder av typisk afrikanske trær og ikke minst den ikoniske diamanten. Grafikken er meget bra med klare bilder, sterke fager og rene linjer. Lyden og musikken er engasjerende og gir et positivt uttrykk hver gang du vinner nye gratisspinn eller gevinster. Vi kan fort bli lei musikken når vi spiller spill, men av en eller annen grunn har GMS klart å gjøre musikken til dette spillet fengende.

Bonusfunksjoner

Dette spillet har mange spillersjanser og bonusfunksjoner. Hvis du for eksempel ruller inn tre, fire, fem eller seks diamanter, så får du gratisspinn, og du kan få så mange som opptil 50 på en gang. I tillegg er sjansene store for nye gratisspinn gjennom hele spillet ved å lande flere scatter-symboler. Finner du seks scatter-symboler, kan du vinne 400 og 60 000 mynter, alt ettersom hvilken innsats som ble gjort. Du kan satse alt fra 0,40 til 60 mynter og hvis du satser fullt og får seks scatter-symboler, så kan du vinne hele 250 000 dollar på denne spilleautomaten.

Fordeler med Raging Rhino

Den største fordelen med dette spillet er den enorme vinnerpotten på hele 250 000 dollar. En annen meget bra funksjon er muligheten til å vinne gratisspinn. Gratisspinn vinner du ved å få tre til seks scatter-symboler, hvor seks scatter-symboler gir deg hele 50 gratisspinn. Vi spiller for å vinne, og vinnersjansene er meget store i dette spillet med en RTP på hele 95,51 %. Raging Rhino har også funksjonen «wilds» som gir deg enda større sjanser til å vinne gratisspinn og pengepremier, da wild-symbolene multipliserer bonusene. Spillet har utrolige 4096 gevinstlinjer, istedenfor det vanlige som er langt færre.

Ulemper

Selv om vinnersjansene ved Raging Rhino er store, så kan det ta tid å vinne den helt store potten ettersom det er stor variasjon i spillets gevinstlinjer med en del ulike figurer og tall. Hovedpremien i dette spillet er høy, men det betyr også ofte at den store gevinsten ikke kommer med små mellomrom og du må satse fullt for å ha sjans til å vinne potten. Av den grunn krever dette spillet muligens en stor innsats av både penger og tid hvis det er den store premien du er på jakt etter. Det er ingen bonusspill i dette spillet.

Oppsummering

Raging Rhino er et flott automatspill med tema fra den afrikanske steppen. Det har seks hjul med flotte bilder av nesehorn, tigre, gorillaer og flere andre dyr i tillegg til tall og diamanter. Spillet er fengende med sine flotte farger, den bra grafikken og musikken – og ikke minst med de store vinnersjansene i hvert spinn. Med hele 4096 vinnersjanser i hvert spinn holder spillet deg på tå hev, i håp om å vinne gratisspinn eller bonus. Dette spillet er artig og gir deg meget gode vinnersjanser samtidig som du har god underholdning. Spillet passer for deg som liker å vinne.