Steam Tower

Det er ikke hver dag du får sjansen til å reise tilbake til den industrielle og viktorianske perioden – så grip endelig sjansen når Steam Tower gir den til deg. Dette er en opplevelse som du bare kan drømme om. Symbolene kommer til å gi deg frysninger og du kommer til å elske alt du ser. Steam Tower har både lydene og musikken i orden, takket være NetEnt sin gode jobb. I denne moderne, men samtidige gammeldagse spilleautomaten, kan du virkelig få smøring og gang på hjulene dine. Kanskje du til og med får noen flotte pengepremier med på kjøpet?

Dette fantastiske eventyret begynner med at du må klatre opp i damptårnet for å redde prinsessen fra dragen. Klarer du dette? Dette kan både være skummelt, men samtidig spennende. Når du klatrer i tårnet, får du muligheten til å få gratisspinn, samtidig som du øker multiplikatoren jo nærmere du kommer toppetasjen. Dette er et industrielt eventyr, som du kommer til å bli mer og mer glad i for hver gang du spiller det. I spillet kan du forvente wild-symboler, scatter-symboler, autospinn-funksjon og ikke minst multiplikatorer og gratisspinn. Det er rett og slett ingen grense på hvor deilig dette eventyret kan komme til å bli.

Gevinstlinjer og innskudd

Dette er en enestående spilleautomat som har fem hjul og 15 gevinstlinjer. Temaet kjenner vi allerede og det er steampunk som vi kan kose oss med i Steam Tower. Dette er en videoautomat fra NetEnt, som har mange spennende animasjoner og gevinstlinjer. Du må selvsagt huske på å justere innsatsbeløpet før du spiller, dette er en av de viktigste tingene. Du bestemmer over ditt eget innsatsnivå og det gir Steam Tower deg muligheten til. Her kan du gå all-in eller spille deg litt varm i trøya –mulighetene er mange. Du spinner ved å trykke på knappen i midten på linjen under hjulene.

Tema og design

NetEnt har virkelig gjort en god jobb med Steam Tower. Ikke bare er lydene og musikken svært autentiske, men designet føles industrielt og viktoriansk. NetEnt pleier å være veldig gjennomførte med spillene sine og dette er absolutt intet unntak. Det er gøy å følge med på hva som skjer med animasjoner og de er ikke for overdådige. Dette er en spilleautomat du absolutt kan ha det mye gøy med, kanskje du til og med lærer en del nye ting? Steam Tower er en spilleautomat som absolutt får deg inn i den industrielle, litt skitne 1900-talls følelsen. To tomler opp!

Bonusfunksjoner

Steam Tower mangler absolutt ikke bonusfunksjoner. Spillet er litt annerledes, fordi bonusene fungerer via tårnfunksjonen og utløses av et stablet wild-symbol som dekker hele hjulet. Ti gratisspinn blir tildelt deg og du blir tatt opptil første etasje i tårnet som du må klatre opp for å redde prinsessen. Det er totalt 16 etasjer. Du vil klatre opp tårnet med hvert spinn du gjør, til du til slutt er på toppen. Når du har oppnådd dette, vil toppbonus bli belønnet og multiplikatoren vil gå opptil x7. Når et eller flere wild-symboler vises hvor som helst på hjulene, går du også opp en etasje.

Fordeler

Den største fordelen til Steam Tower er at spillet er laget av NetEnt. Da vet du virkelig at du får et gjennomført og spesielt spill. Det er mange artige funksjoner som du til dagligdags ikke nødvendigvis ser på andre spilleautomater. Dette inkluderer tårnfunksjonen, og at spilleautomaten rett og slett er et spill i et spill. Dette gjør det gøy og kan få deg til å vinne flere gratisspinn, multiplikatorer og gevinster. Dette er absolutt noe vi kunne ha sett mer til hos andre spilleautomater. Vi elsker at NetEnt tenker såpass utenfor boksen, dette tror spillerne også vet å sette pris på.

Ulemper

Hvis du liker den tradisjonelle typen spilleautomat er kanskje ikke Steam Tower noe for deg. Dette er mer et spill med en historie, samtidig som det er en spilleautomat. Så hvis du ser etter noe annet, litt mer klassisk er nok ikke denne noe for deg. Vi er usikre på om det finnes så mange som er interessert i steampunk og det viktorianske som et tema. Men dette er en interessant og spennende spilleautomat du burde ta sjansen på. Hvis du ikke er interessert i steampunk, så anbefaler vi deg fortsatt å prøve denne spilleautomaten. Kanskje du får en ny interesse?

Oppsummering

Steam Tower er et godt stykke arbeid fra NetEnt. Det virker som om de har gjort seg flid med denne spilleautomaten og den er så mye mer enn bare en klassisk spilleautomat. Det er mye vi kan skryte av på denne spilleautomaten, og vi anbefaler den på det sterkeste. Lydene og musikken er magisk, så dette er noe å fryde seg over i seg selv. Historien og formingen av spilleautomaten er annerledes, men absolutt noe som du burde sjekke ut. Vil du prøve noe klassisk, men i en moderne form? Da er Steam Tower definitivt noe for deg.