Tiki Tumble

Det er Push Gaming som står bak denne spilleautomaten med fem hjul, fire rader og 20 gevinstlinjer. Her er det duket til pengefest midt inne i jungelen, blant totempæler, gull og glitrende edelstener. Her er nudging wild-symboler som kan gi vinnende kombinasjoner, scatter-symboler som lar deg komme inn i ruinene der fristende skatter venter deg. Er du heldig kan du finne både gratisspinn og ubegrenset multiplikator. Designet på spilleautomaten er fargerikt og morsomt, og settingen er ved en lagune inni den tykke jungelen et sted i Polynesia. For å gjøre det mer interessant, har Push Gaming tillagt automaten er god tilbakebetalingsprosent på hele 96,49 %.

Sammen med Wild Swarm, er Tiki Tumble Push Gamings nyeste spilleautomat. Utviklerne holder seg til skogstemaet, og i Tiki Tumble blir du altså dratt med inn i den tykkeste jungelen som skjuler skatter og goder du kan trenge for å bli med på pengefesten. Selv om dette ikke er en jackpot-automat, så er det gode vinnermuligheter i denne automaten. Ikke bare har de gitt den en god tilbakebetalingsprosent, men de har også innført en veldig gunstig multiplikator som til din fordel ikke aner sine grenser. Pengefesten er hele tiden rett rundt hjørnet, og det er dette som gjør det så spennende.

Gevinstlinjer og innskudd

Tiki Tumble har et standard oppsett med 20 gevinstlinjer. Gevinstlinjer er, som ordet tilsier, linjer der du vinner. Du har sikkert sett at noen kaller det 20 måter å vinne på, og det er helt riktig. Du bestemmer selv hvor mange linjer du vil satse på, og selvfølgelig hvor mye du vil satse per linje. Du må satse minimum 1 mynt per linje, og ganske enkelt justere myntverdien fra 0,01 til 5. Dette gir altså et ganske stort sprang og valgmulighet på innsatsen. Derfor passer automaten både for de som satser skjorta og for de mer forsiktige spillerne.

Tema og design

Push Gaming har i det siste holdt seg til dype skoger. Det kan du se på nylige lanseringer. Denne gangen er det de dype skoger et sted i Polynesia. Spillingen foregår ved en idyllisk lagune mellom totempæler og ruiner. De har brukt den samme fargeskalaen som i Wild Swarm, altså grønntoner og blåtoner om hverandre. Det hele ser veldig idyllisk ut, og er flott laget med fargerike symboler av glitrende edelstener og en verdifull gullmaske. Også lydsporet passer til temaet. Det er ikke for masete, selv om lydspor på casinospill som regel er veldig gjentakende. Blir du sliten, er det bare å skru av lyden.

Bonusfunksjoner

Gullmasken med den røde steinen er den du bør være på utkikk etter. Dette er nemlig spillets wild-symbol, og disse dukker opp stablet oppå hverandre over hjulsettet. Hele stabelen beveger seg en rad nedover på neste spinn, og slik fortsetter det til siste wild-symbol er ute av spillet. Push Gaming kaller effekten Nudging Wilds. Får du tre eller flere gullmasker med blå steiner, altså spillets scatter-symbol, trigges spillets bonus-funksjon bestående av gratisspinn. Jo flere scatter-symbol du får, desto flere gratisspinn og bedre multiplikator. Multiplikatoren er spillets tredje bonus-funksjon, som trigges med tre masker med blå stein. Jo flere slike masker, desto høyere start på gevinstmultiplikatoren.

Fordeler

Push Gamings automater er alltid veldig forseggjorte – dette gjelder også Tiki Tumble. Det er ikke en avansert automat med massevis av funksjoner, og som er overlesset med spennende funksjoner. Det er en helt enkel automat med gode vinnermuligheter. Oppsettet er enkelt med oversiktlige 5×4 og akkurat passe gevinstlinjer. Foruten designet og grafikken, er den største fordelen den heftige multiplikatoren som ikke har grenser oppad. Det kan multipliseres og multipliseres i det uendelige. Kjempefint med gratisspinn som bonus, dette kan gi deg noen gode vinnende kombinasjoner helt gratis. De får også tommelen opp for et godt lydspor som henger på greip.

Ulemper

Om du er på utkikk etter mye action med heftig grafikk og animasjoner, så vil du ikke finne dette på Tiki Tumble. Her går ting rolig for seg. Automaten har ingen progressiv jackpot, men det betyr ikke at du ikke kan vinne stort. Liker du ikke rolige spillomgivelser, så finn et annet spill. Tiki Tumble er det det er, og en kan ikke akkurat klage på mangler eller ulemper. Her får du akkurat det spillutvikleren lover: spenning og gode vinnersjanser. Du får god grafikk, godt lydspor og fine spillopplevelser – og kanskje får du litt påfyll i lommeboken i tillegg.

Oppsummering

Tiki Tumble tar deg med på skattejakt i de dype skoger et sted i Polynesia blant totempæler, ruiner, gull og skinnende edelstener. Det er disse det jaktes på, og gullmasken vil gi deg topp utbytte for pengene. Automaten har et standard 5×4 oppsett med 20 gevinstlinjer. Det er enkelt å holde oversikten og bare nyte spillets gang. Tiki Tumble er ikke spekket med bonusfunksjoner, men har akkurat nok til at det blir interessant. Spesielt interessant er multiplikatoren som ganger og ganger uten stopp. Sånt blir det mye penger av til slutt. Automaten kan fort bli en favoritt, vil du også prøve favoritten?