Underholdning og action på Jurassic World

De fleste har nok hørt om – og kanskje også sett – de kjente Jurassic Park-filmene. Den første filmen ble gitt ut allerede i 1993. Det er i senere tid gitt ut totalt fire filmer som handler om de fascinerende dinosaurene. Det er Steven Spielberg som står bak manuskriptene til filmene. Den siste filmen i serien heter Jurassic World, og nå kan vi også spille oss gjennom dette actionfylte eventyret i spilleautomaten med samme navn. Her møter du mange spennende dinosaurer fra fortiden! Det er spillprodusenten Microgaming som står for produksjon av dette spennende spillet. Automaten har et enkelt oppsett med sine fem hjul og tre rader.

Grafikken i spillet ser svært bra ut, og byr på realistiske bilder fra selve filmen. I bakgrunnen av spillet ser vi den store parken hvor de ulike dinosaurene befinner seg. Symbolene som spinnes i forgrunnen av spillet er rammet inn i blått, noe som skaper en litt mystisk og dramatisk atmosfære i spillet. Det er ikke bare spennende underholdning du finner her, men også gode funksjoner som legger det meste til rette for at du skal kunne vinne bra med gevinster. Det kan spinnes frem både wild- og scatter-symboler, og er vi skikkelig heldige kan det til og med dukke opp en multiplikator!

Gevinstlinjer og innskudd

Jurassic World begynner med en liten kortfilm fra den originale filmen. Vi ser båten som tar turister og besøkende med til øya der dinosaurene nå er blitt en attraksjon. Videre ser vi toget som fører oss inn til selve parken. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets fem hjul er blant annet forskjellige karakterer fra selve filmen, og disse kan gi deg gevinster på mange ulike måter – spillet har nemlig 243 gevinstlinjer! Dette betyr i praksis 243 ulike måter å vinne på. For å virkelig ta del i denne opplevelsen må det gjøres et innskudd. Du kan justere innsatsen din fra 0,3 og opptil 7,2.

Tema og design

Det er ingen tvil om hva som er temaet på spilleautomaten Jurassic World. Dette spillet er inspirert av filmen med samme navn, og handlingen i spillet er veldig lik deler av handlingen i filmen. Vi blir tatt med inn i den store parken hvor dinosaurene oppholder seg, og av ulike årsaker klarer de å flykte. Grafikken er godt laget til med ulike bilder og symboler fra selve filmen. Musikken som er satt til spillet er også hentet fra filmen, og helheten skaper en opplevelse av å befinne seg i selve handlingen der store dinosaurer er på flukt fra fangenskap.

Bonusfunksjoner

Det er flere gode funksjoner i dette spillet. De ulike symbolene som gir pengegevinster er hovedpersonene i filmen, og selvfølgelig ulike arter av dinosaurer. Får du tre eller flere like symboler, vinner du verdien symbolet representerer. Wild-symbolet er spillets logo, og dette fungerer som en joker. En gul stein fungerer som scatter-symbol, og får vi tre eller flere av dette blir gratisspinnene aktivert. Det er faktisk tre ulike gratisspinn-funksjoner på denne spilleautomaten – altså tre ulike dinosaurer som gir gratisspinn. Vi kan vinne ti gratisspinn på hver dinosaur. Det er også multiplikatorer i spillet, og det er mulig å vinne opptil 1000 ganger innsatsen!

Fordeler

Om du likte filmene om Jurassic Park, i tillegg til den siste – Jurassic World – vil du garantert like dette spillet. Det er som å bli tatt med på et eventyr tilbake i tid. Her spiller du deg praktisk talt gjennom filmen, og samtidig kan du vinne ganske bra med gevinster. Grafikken i spillet tar oss direkte med inn i det actionfylte eventyret. Jurassic World har også mange gode funksjoner som gjør det lettere å vinne bra med gevinster. Dessuten er dette et spill som egner seg godt på både mobil og på nettbrett, og det er også enkelt å laste det ned.

Ulemper

Selv om du ikke helt hadde sansen for filmen Jurassic World, kan det være mulig du likevel vil like spilleautomaten. Dette er et spill med flere gode funksjoner og mye action. Derfor kan det være lurt å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. På den måten blir du litt kjent med de ulike funksjonene i spillet uten å tape penger. Bare husk at du vinner heller ikke ekte penger under gratisversjonen av spillet. Det kunne også ha vært litt flere levende animasjoner i spillet. Dette ville ha skapt en mer realistisk opplevelse av selve handlingen i filmen.

Oppsummering

Jurassic World er et spennende og actionfylt spill som kommer fra spillprodusenten Microgaming. Handlingen i spillet er inspirert av filmen med samme navn. Grafikken i spillet er hentet fra selve filmen, og vi møter på både dinosaurer og kjente karakterer fra filmen. Spillet byr på flere gode funksjoner, og det meste ligger til rette for å kunne vinne rause gevinster. Det er både wild-symboler, scatter-symboler og multiplikatorer i Jurassic World. Å spille på automaten er en opplevelse som du nesten bør prøve selv for å få det rette inntrykket. Bli med på et eventyr der du kan møte forhistoriske dyr!